Blandat om pizza

Fixa en rolig spel- och pizzakväll

Bjud in vänner eller familj på en härlig spelkväll med pizza. Spel och pizza är en perfekt kombination som uppskattas av de flesta. Här hittar du de bästa tipsen.

Köp underhållande spel

Börja med att bestämma vilket spel som ni ska spela. Det är alltid en bra idé att välja spel utifrån antalet gäster. Du kan köpa roliga brädspel och sällskapsspel online hos Webhallen. Där hittar du ett stort utbud av brädspel för alla åldrar och preferenser. Här hittar du bland annat populära spel som Carcassonne, Catalan, Monopol och Terraforming Mars.

Beställ eller laga pizza

Bjud på goda pizzor innan, under eller efter spelet. Antingen kan du laga egen pizza eller beställa från din lokala pizzeria. Fördelen med hemlagad pizza är att alla gäster kan välja sina egna pålägg. Du förbereder pizzadegen, tomatsåsen och påläggen innan gästerna kommer. När de har anlänt kan var och en få göra sin egen pizza. Det kommer garanterat att vara uppskattat. Om du tycker att det tar för mycket tid är det bättre att beställa pizza som levereras direkt hem till dörren.

Köp dricka och snacks

Glöm inte bort god dryck och snacks till spelkvällen! Köp gärna salta snacks som chips, nötter eller chark och servera med ett gott vin. Det passar särskilt bra om ni ska spela ett brädspel som tar lång tid. Det kan även vara trevligt med en skål godis eller en chokladkaka att bjuda på efter att ni ätit pizza. Du väljer själv vad som passar bäst till din spel- och pizzakväll!

ashe